Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині у жінки вкрали 2500 грн

шахрай00091Новини Тернопільщини: До співробітників Тернопільського райуправління поліції надійшло повідомлення від 41-річної жительки обласного центру про те, що невідома особа шахрайським способом заволоділа її 2 500 гривень.

Про це повідомили в обласній поліції. 

Зі слів потерпілої, вона хотіла оформити онлайн-кредит. На одному із сайтів знайшла відповідне оголошення. Зв’язалася з представником вказаної компанії: спілкувалася з ним телефоном і переписувалася у месенджері. Потерпілу запевнили, що їй нададуть онлайн кредит готівкою у розмірі 250 тисяч гривень. Проте спочатку їй необхідно було оплатити 2 500 гривень страхового внеску. Жінка перерахувала на рахунок «компанії» гроші. Їй скинули договір про оформлення кредиту та почали ще видурювати кошти під різними приводами. Тоді і тернополянка запідозрила щось неладне: кредиту вона так і не отримала, і «страховий внесок» їй не повернули.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Поліцейські вживають оперативно-розшукові заходи для розкриття афери.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com