Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині водій кинув в авто поліції 700 грн

ДТП поліція07Новини Тернопільщини: На спецлінію 102 надійшло повідомлення від інспектора сектору реагування патрульної поліції Чортківського районного відділу про те, що водій автомобіля, котрого зупинили за порушення правил дорожнього руху, кинув до салону службового авто 700 гривень та 20 доларів за непритягнення його до адміністративної відповідальності. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та задокументувала факт надання неправомірної вигоди.

Про це повідомили в обласній поліції. 

Відомості за цим фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України - пропозиція неправомірної вигоди службовій особі.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Крім того, на водія склали адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Більше новин Тернополя: 

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com