Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Тернополі в чоловіка вкрали 116 тис. грн

шахрайНовини Тернополя: Зловмисники видурили у потерпілого майже 116 тисяч гривень під приводом допомоги з купівлею авто. Слідчі розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомили в обласній поліції. 

Із заявою до Тернопільського районного управління поліції звернувся місцевий мешканець. Чоловік розповів, що його ошукали на купівлі автомобіля.

За словами потерпілого, він в одній із соціальних мереж знайшов оголошення про продаж автівок. Автор пропонував купити та пригнати в Україну будь-яке авто за доступними цінами. Тернополянин списався із невідомим, обговорив умови, а за деякий час «помічник» уже скинув і фотографії автівок. Після того, як покупець визначився із моделлю, продавець заявив, що потрібно внести аванс, аби він зміг викупити товар.

Житель обласного центру на вказаний рахунок перевів майже 116 тисяч гривень, але автомобіля так і не дочекався: після переказу коштів фігурант більше не виходив на звֹ’язок. 

Даний факт слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до ч. 1  ст.  190 Кримінального кодексу України.

Більше новин Тернополя: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com