Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині чоловік вкрав цигарок на 30 тисяч грн

ДТП поліція07Новини Тернопільщини:Оперативники карного розшуку відділення поліції №1 міста Борщева встановили особу, причетну до крадіжки товару з тютюнової ятки. У ході слідчо-оперативних заходів з’ясувалося, що зловмисник встиг накриміналити й на Гусятинщині.

Про це повідомили в обласній поліції. 

Про крадіжку товарно-матеріальних цінностей на суму майже 30 000 гривень поліцейським повідомив житель Борщева. Було встановлено, що невідома особа, зламавши захисні ролети, проникла до торгової ятки і винесла звідти чимало електронних цигарок та тютюнових виробів.

Оперативники відділення поліції з‘ясували, що до злочину причетний 20-річний житель села Нижбірок Чортківського району. У ході санкціонованих обшуків, проведених за місцем проживання та в автомобілі, що належить підозрюваному, було вилучено речові докази.

Зловмисникові слідчі оголосили підозру за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу. Однак, як з’ясувалося, претензії до підозрюваного мають і співробітники відділення поліції №3 селища Гусятин. На їхній території обслуговування лиходій обікрав два автомобілі, завдавши власникам чималих збитків. Відомості за даними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 185 ККУ.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями:

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com