Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

Скільки підроблених цигарок та алкоголю вилучили на Тернопільщині

поліція098Новини Тернопільщини: Упродовж двох місяців на території Тернопільської області тривала операція "Акциз". За цей час поліціянти виявили та вилучили 17345 літрів алкоголю, 20525 пачок тютюнових виробів, понад 100 кілограмів тютюну та майже 20 тисяч електронних сигарет.

Про це повідомили в обласній поліції. 

"Це не лише недоотримання в державний бюджет значних надходжень, але й здоров'я та життя наших громадян. Як правило, підроблені підакцизні товари неякісні й неодноразово були випадки, коли страждали люди".

Операція "Акциз" закінчилася 20 липня, але Сергій Зюбаненко запевнив, що встановлені терміни - лише умовність. Робота у цьому та інших напрямках не припинятиметься.

Очільник поліції каже, що жодна інформація чи повідомлення, отримані від громадян, не залишаться без уваги. І не важливо чи це земельні питання, чи незаконне будівництво, чи порушення роботи у комендантську годину. Аби будь-яка справа мала логічне завершення, потрібно час та детальна й копітка слідчо-оперативна робота, яка не дозволить підозрюваним уникнути відповідальності.

Наркотики - це також біда для всього суспільства, а тому боротьба з тими, хто реалізовує ці заборонені речовини, триватиме 24 години 7 днів на тиждень.

Ліквідація нелегального обігу зброї - пріоритет всієї держави, адже вона використовується не лише у воєнних цілях. Виявляти, вилучати, а винних притягувати до відповідальності - одне з основних завдань оперативників Тернопільщини.

"Ми не лише виявляємо зброю, а документуємо її збут. А ця стаття кримінального кодексу передбачає серйозну відповідальність".

Тема шахрайств, каже керівник поліції, звучатиме завжди, бо кількість цих правопорушень не зменшується. І жодні превентивні заходи на наших громадян не діють. Вони чули застереження, але ігнорують їх і ведуться на розповіді аферистів.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями:

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com