Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

Тернопіль відзначає День міста: про що мріють та чого бажають його жителі

тернопільНовини Тернополя: Тернопіль 28 серпня відзначає День міста. Цьогоріч це свято пройде без урочистих заходів та гучного відзначення. 

Тернопільські події запитали тернополян, про що вони мріють у цей святковий день. 

Ірина, студентка:

Я, певно як і всі, мрію про закінчення війни, про перемогу. Мрію, щоб усі українські військові повернулись до своїх родин. Також дуже хочеться вже наступного року святкувати так, як це було завжди. 

Петро, пенсіонер:

Хочу, щоб закінчилась війна, щоб хлопці та дівчата повернулись з фронту живими. Хочу дожити свого віку в Незалежній Україні і в рідному Тернополі. Тернополю бажаю розвиватись, стати сучасним, європейським містом і ніколи більше не знати москальського чобота. Я прожив у Радянському союзі майже все своє життя і скажу вам чесно, за України тут краще, а дасть Бог буде ще краще. 

Ігор, продавець:

Цього року єдине, чого хочеться, то щоб закінчилась війна. А все решта буде - розбудуємось і все у нас буде добре. 

Наталія, пенсіонерка: 

Хочу, щоб мій онук повернувся з фронту живий і здоровий. Більше нічого не хочу, дасть Бог то на що заслужили. 

Вікторія, домогосподарка:

Та, що ми зараз можемо хотіти - перемоги і миру, щоб люди не гинули від ракет, куль і снарядів. Хочу, щоб мої діти жили в Незалежній Україні і щоб їм не довелося більше ховатися по підвалах. Тому бажаю тернополянам - миру, перемоги, щоб на наше місто не летіли ракети, щоб жителі Тернополя не гинули на війні і поскоріше повернулись додому з фронту. 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com