Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Тернополі відбудеться фестиваль джазу

257642596-3167817893463128-2467641219875696947-n2021.jpgНовини Тернопільщини: 4-5 грудня у Тернополі відбудеться головна музична подія зими - ХХІ міжнародний джазовий фестиваль JazzBez. Через пандемію коронавірусу цьогоріч наймасштабніший за територією поширення джазовий фестиваль Європи триватиме всього два дні та проходитиме під гаслом «Історія, що не переривається!».

Про це повідомили в Тернопільській міській раді. 

Культурно-мистецький захід пройде у Тернопільському драматичному театрі з дотриманням усіх карантинних обмежень. У зв’язку з цим, кількість квитків обмежена. Початок концертів о 19:00 год. Придбати квитки можна на сайті концертної агенції https://pingpong.com.ua/ у ЦУМі (відділ Коніка) та у касі Драмтеатру. Серед запрошених зірок – музиканти з США, Італії, Польщі, Швейцарії, Болівії та України. Учасники ХХІ міжнародного джазового фестивалю JazzBez.:

  • 4 грудня: INGRID ARTHUR (США) (разом з українськими та польськими музикантами Якубом Мізерацьки, Ігорем Гнидіним та Анастасією Литвинюк). Інгрід Артур - часниця легендарного гурту The Weather Girls (автора хіта It's Raining Man), заспівала на офіційному прийомі для президента США Барака Обами, отримала три премії Греммі в категорії джаз, поп і ритм-енд-блюз, а її голос називають одним з найпотужніших голосів в історії госпелу; Польсько-українське тріо Awatair (Марк Токар – Контрабас, Томаш Ґадецкі – Саксофон, Міхал Ґос – Ударні).
  • 5 грудня: Paykuna - молоді та прогресивні виконавці зі Швейцарії у супроводі болівійського танцюриста. Вперше на сцені фестивалю буде представлена сучасна еко-хореографія. Композиції Paykuna - це багатошарові звукові ландшафти, сповнені ритмічної різноманітності та яскравих мелодій, які переносять слухача в подорож – десь між тропічними лісами Амазонії та глибокими озерами Швейцарії; Claudio Gioanini (Італія), який представлятиме італійську джазову школу.
  • Також в межах фестивалю 5 грудня о 16:00 год. пройде концерт-воркшоп від Дмитра Радзецького. Місце проведення - Креативний кластер Na пошті, вхід вільний. 

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями:

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com