Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Тернополі чоловік побив дружину через слова "тихо, мій почує"

sud09Новини Тернополя: У Тернополі батько трьох дітей побив свою дружину, яка поверталась додому з роботи. Під час телефонної розмови чоловік почув слова жінки: "Тихо, мій почує". 

Про це йдеться у вироку Тернопільського міськрайонного суду, пишуть Тернопільські події

Обвинувачений вину у інкримінованому кримінальному правопорушенні визнав та пояснив, що точної дати не пригадує, приблизно о 23:20 він зателефонував до своєї дружини, яка відповіла, що йде з роботи. Він вийшов їй на зустріч з будинку, у якому проживає і побачив, що вона виходить з під`їзду № 1 цього ж будинку. Він знову зателефонував до дружини і почув: «тихо, тихо, мій дзвонить». Він за руку затягнув дружину, яка не хотіла йти, у свій під`їзд, де на четвертому поверсі три рази вдарив кулаком їй в голову. Після чого дружина вирвалась та втекла. У вчиненому розкаявся.

Потерпіла розповіла про те, що обвинувачений є її чоловіком. 19.05.2023 пізно ввечері вона поверталась додому з роботи на таксі. Вийшовши з автомобіля, пішла в сторону свого під`їзду. В цей час до неї зателефонував її чоловік та запитав, де вона знаходиться. Вона відповіла та почула по телефону, що обвинувачений відчиняє двері. Тому вона завершила дзвінок та присвітила телефоном дорогу. Обвинувачений вибіг з під`їзду та почав її сварити. Затягнув її на четвертий поверх, вона боялась його, оскільки він раніше застосовував до неї насильство. Там він почав її бити, наніс удари кулаком в голову, розбив губу. На шум вибігли матір та сестра обвинуваченого і захищали її, але обвинувачений шарпав її, наносив удари. Пояснював таку свою поведінку тим, що вона нібито йому зраджує. Хоче, щоб обвинувачений визнав свою вину у вчиненому та «заплатив державі».

Суд оштрафував чоловіка на 850 грн. 

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com