Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині мобілізований вкрав велосипед: його покарали

sud1Новини Тернопільщини: У Тернопільській області судили мобілізованого, який вкрав велосипед у жінки. 

Про це йдеться у постанові Чортківського райсуду, повідомляють Тернопільські події

Відповідно до обвинувального акту, під час досудового розслідування встановлено, що прапорщик з 25.02.2022 проходить військову службу за мобілізацією на посаді водія-електрика відділення управління старшого офіцера на батареї першого артилерійського взводу шостої артилерійської батареї другого артилерійського дивізіону.

31.05.2022 близько 10 год. 20 хв. у чоловік, який перебував на території Чортківського медичного фахового коледжу, який розташований за адресою: Тернопільська область, Чортківський район, м. Чортків, вул. Гоголя, 7, виник злочинний умисел, спрямований на таємне викрадення чужого майна, а саме велосипеда марки «Кіnetik», що є власністю місцевої жительки.

Реалізуючи свій злочинний умисел, чоловік 31.05.2022 близько 10 год. 20 хв., в умовах воєнного стану, перебуваючи на території Чортківського медичного фахового коледжу, який розташований за адресою: Тернопільська область, Чортківський район, м. Чортків, вул. Гоголя, 7, діючи з прямим умислом, з метою незаконного особистого збагачення, керуючись корисливим мотивом, шляхом вільного доступу, таємно викрав велосипед марки «Кіnetik», що є власністю жінки. 

Суд визнав чоловіка винним та засудив до 5 років позбавлення волі з 2-річним іспитовим терміном. 

Більше новин Тернополя читайте за посиланням:

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com