Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Тернопільській області суворо покарали водія мотоцикла, який не зупинився на вимогу поліції

sudНовини Тернопільщини: У Тернопільській області на 17 тис. грн оштрафували водія мотоцикла, який не зупинився на вимогу поліції. 

Про це йдеться у постанові Зборівського райсуду, повідомляють Тернопільські події

25 вересня 2022 року о 15 год. 09 хв. по автодорозі Озерна-Богданівка у с. Богданівка Тернопільського району Тернопільської обл., чоловік, керуючи мотоциклом МТ-10, д.н.з. б/н, не виконав вимогу працівника поліції про зупинку транспортного засобу. Такими діями він порушив вимоги п 2.4 Правил дорожнього руху України.

Крім цього, 25 вересня 2022 року о 15 год. 09 хв., на автодорозі Озерна-Богданівка, в селі Богданівка Тернопільського району Тернопільської області, чоловік керував транспортним засобом марки «МТ-10», перебуваючи з явними ознаками алкогольного сп`яніння: запах алкоголю з ротової порожнини, порушення мови та порушення координації рухів. Від проведення медичного обстеження у встановленому порядку водій відмовився, чим порушив вимоги п.2.5 Правил дорожнього руху України.

Водій своєї провини не визнав, проте суд проаналізував докази та оштрафував чоловіка на 17 тис. грн. Також він повинен сплатити 496 грн судового збору. 

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com