Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У жителя Тернопільщини вилучили 10 кг наркотиків

635bc072cef55382516145.jpgНовини Тернопільщини: Сховок коноплі в приватному будинку виявили та вилучили працівники управління боротьби з наркозлочинністю спільно зі слідчими, поліцейськими спецпідрозділу РПОП, кінологами та під процесуальним керівництвом окружної прокуратури.

Про це повідомили в обласній поліції. 

Впродовж кількох місяців оперативники документували діяльність чоловіка, який вирощував та сушив нарковмісні речовини на території Тернополя та області.

За словами Михайла Димиди, начальника обласного управління боротьби з наркозлочинністю, коли слідчі зібрали достатню доказову базу, вони прийшли з обшуками до помешкання підозрюваного. В  "фермера" поліцейські виявили майже десять кілограмів канабісу майже на один мільйон гривень.

Серед вилученого і висушена, подрібнена та розфасована по пакетиках марихуана, і пагони нещодавно зрізаних рослин, а також насіння для майбутньої "посівної".

Підозрюваний зізнався, що вирощував канабіс самостійно: невелику частину на присадибній ділянці, а решту - на закинутих городах. Реалізовував продукцію лише серед вузького кола знайомих.

Організатора незаконного городництва слідчі затримали згідно зі статтею 208 КПК. Йому уже оголосили підозру відповідно до ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ та обрали запобіжний захід - тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 104 тисячі гривень. Триває слідство.

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com