Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині зупинили п'яного водія, яких хотів дати копам хабар

ДТП поліція07Новини Тернопільщини: Під час комендантської години на території обслуговування поліцейські сектору реагування патрульної поліції Кременецького райвідділу поліції зупинили водія автомобіля «Volkswagen passat» за порушення Правил дорожнього руху.

Про це повідомили в обласній поліції. 

За кермом перебував 46-річний житель району. У нього були відсутні документи на керування транспортним засобом. Також під час спілкування поліцейські помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд за допомогою приладу «Драгер» підтвердив нетверезий стан водія.

За непритягнення його до адміністративної відповідальності, чоловік надав правоохоронцям 2600 гривень неправомірної вигоди. Гроші правопорушник поклав у службовий автомобіль поліцейських.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, кошти вилучили, факт надання неправомірної вигоди задокументували.

Відомості за даним фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 4 років позбавлення волі.

Поліцейські відсторонили водія від керування автомобілем та склали на нього відповідні адміністративні матеріали за ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння), за ч.2 ст.122 КУпАП( порушення правил руху при користуванні попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку) та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування).

Більше новин Тернополя: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com