Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

Приревнував дівчину: подробиці жорстокого побиття студентами чоловіка у Тернополі

ДТП поліція07Новини Тернопільщини:Під процесуальним керівництвом прокурорів Тернопільської окружної прокуратури повідомлено про підозру неповнолітній студентці коледжу та студенту одного з тернопільських вишів у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень тернополянину та залишенні його у небезпеці (ч. 2 ст. 121, ч. 1 ст. 135 КК України).

Про це повідомили в обласній поліції.

За даними слідства неповнолітня зі своїм однолітком-першокурсником тернопільського університету та знайомим вживали алкоголь у орендованій квартирі у м. Тернополі. Студент приревнував чоловіка до дівчини й завдав йому численних ударів по всьому тілу. Згодом до ревнивця приєдналась неповнолітня. Увесь процес побиття було знято на мобільний телефон. Закривавленого напівроздягнутого потерпілого вони винесли з квартири і залишили біля будинку.

Через кілька годин його помітив перехожий та викликав швидку і поліцію. Лікарі діагностували у постраждалого численні переломи та забої, обмороження обох ніг. Чоловік знаходиться у комі. Правоохоронці оперативно розшукали жорстоких підлітків. Обом обрано запобіжні заходи – взяття під варту без можливості внесення застави. Триває розслідування, що здійснюють слідчі поліції.

Більше новин Тернополя: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com