Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Тернополі затримали 20-річного хлопця, який робив закладки

64db3caed5dfb123179617.jpgНовини Тернопільщини: Співробітники Тернопільського районного управління поліції отримали оперативну інформацію від співробітників управління СБУ в області про те, що 20-річний житель обласного центру незаконно зберігає з метою збуту наркотичні та психотропні речовини. Злочинну діяльність зловмисника спільно документували майже пів року.

Про це повідомили в обласній поліції. 

Як з‘ясувалося, юнак замовляв через інтернет-магазини канабіс та психотропні солі, фасував їх та зберігав з метою подальшого збуту. Під час поверхневого огляду у зловмисника поліцейські виявили та вилучили 90 згортків з речовиною зеленого кольору. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу.

Ще майже пів кілограма психотропних речовин було вилучено у помешканні закладчика під час санкціонованого обшуку. Усі вилучені речові докази поліцейські відправили на експертизу.

Вирішується питання про оголошення зловмисникові підозри за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу. За скоєне йому загрожує від шести до десяти років позбавлення волі.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com