Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині підліток зґвалтував школярку: як його покарали

sudНовини Тернопільщини: У Тернопільській області судили підлітка, який зґвалтував неповнолітню дівчину. 

Про це йдеться у вироку Тернопільського міськрайонного суду, пишуть Тернопільські події.

24 липня 2021 року близько 19:00 год., перебуваючи на березі ставка, що розташований на околиці с. Настасів Тернопільської області, скориставшись безпорадним станом потерпілої, яка від спожитого алкоголю сп`яніла та знепритомніла, переніс останню до урвища, що розташоване неподалік вищевказаного ставка, де діючи умисно, протиправно, усвідомлюючи суспільно - небезпечний характер своїх дій, передбачаючи та бажаючи настання суспільно - небезпечних наслідків, проте нехтуючи цим, діючи цілеспрямовано та рішуче, положив дівчину на траву, зняв з неї спідню білизну та одяг, після чого проти волі останньої, здійснив із нею вагінальний статевий акт із використанням своїх геніталій.

На суді підозрюваний усі звинувачення відкидав. 

Батьки дівчини розповіли, що їм подзвонила її подружка доньки та сказала, що дівчина в істериці, вони біля с. Настасів, коли вона до них підбігла, дочка перебувала в істериці та кричала "не души мене, ай болить, болить", казала, що її рот закривали, після чого вона сказала, що її зґвалтували.

Суд засудив злочинця до 8 років позбавлення волі. Він повинен сплатити 2964,78 лікарні за лікування дівчини та 500 тис. грн моральної шкоди потерпілій. 

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com