Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині чоловік напав на сина, бо його "хотіли закодувати від алкоголю"

sudНовини Тернопільщини: У Тернопільській області чоловік погрожував сину вбивством, бо його хотіли закодувати від алкоголю.

Про це йдеться у вироку Козівського райсуду, пишуть Тернопільські події. 

4 травня 2023 року близько 19 години, точного часу досудовим розслідуванням не встановлено, підозрюваний перебуваючи у своєму житловому будинку, почув розмову свого сина із матір`ю, які обговорювали умови кодування від алкогольної залежності підсудного, що сильно обурило останнього. Надалі на ґрунті особистих неприязних відносин він почав виганяти свого сина із житла та в цей час між ними виник словесний конфлікт із нецензурною лайкою та взаємними образами. В ході подій, що відбувалися, чоловік заперечував словам свого батька, а також відмовився покидати будинок, що у свою чергу ще сильніше обурило нападника, а тому у нього виник кримінально протиправний умисел спрямований на погрозу вбивством своєму сину.

Він взяв в праву руку ніж із дерев`яною рукояткою, усвідомлюючи, що погрожує вбивством, що ця погроза здатна викликати в особи побоювання за своє життя і бажаючи цього, почав кричати «я тебе зараз заріжу», наближаючись до свого сина, який, з метою запобігти травмуванню, оборонявся кріслом. Такі дії, потерпілим об`єктивно були сприйняті, як небезпека для його життя і здоров`я та як реальні підстави побоюватися здійснення погрози вбивством, оскільки усвідомлював те, що батько замахуючись ножем перед ним, може завдати шкоди його здоров`ю та життю.

Чоловіка визнали винним та засудили до 1 року іспитового терміну. 

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com