Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Тернополі чоловік знайшов чужу банківську картку та витратив усі гроші

шахрай09Новини Тернополя: До співробітників Тернопільського районного управління поліції із заявою звернувся тернополянин та пояснив, що невідома особа заволоділа його банківською картою та викрала з неї гроші.

Про це повідомили в обласній поліці.

Встановлюючи обставини злочину, поліцейські з’ясували, що, найімовірніше гаманець, у якому було трохи готівки та банківська карта, потерпілий загубив, коли повертався з нічної зміни додому. Згуби одразу не помітив, а лиходій, яким виявися 54-річний житель одного з сіл Тернопільського району, скористався цим. Зловмисник одразу ж став розраховуватися чужою картою. Спочатку замовив випивку в ресторані, відтак пішов здійснювати покупки у магазинах. Загалом викрав майже 3 000 гривень.

Зловмисникові оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу. Також до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за частиною 1 статті 357 ККУ – привласнення документів. Триває досудове розслідування.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com