Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Тернополі на вокзалі побили та пограбували чоловіка

sud09Новини Тернополя: У Тернополі на залізничному вокзалі нападник побив та жорстоко побив чоловіка. Після цього він пограбував потерпілого. 

Про це повідомляє Тернопільський міськрайонний суд, пишуть Тернопільські події. 

Напад стався 30 серпня 2021 року, близько 22 години 15 хвилин, перебуваючи на території Залізничного вокзалу, що на майдані Привокзальний, 1 у м. Тернополі, раніше судимий, застосовуючи до потерпілого насильство, яке є небезпечним для життя чи здоров`я потерпілого, що виразилось у нанесенні двох ударів ногою в ділянку голови, відкрито викрав із верхньої кишені куртки останнього мобільний телефон торгівельної марки «Nokia», моделі «ТА-1017», вартістю 177,67 гривень та грошові кошти у сумі 500 гривень.

В подальшому, з викраденим майном підлзрюваний з місця вчинення злочину втік, в результаті чого своїми умисним злочинними діями спричинив матеріальну шкоду потерпілому на загальну суму 677,67 грн., а також спричинив тілесні ушкодження у вигляді рани лобової ділянки голови справа, яка за ступенем тяжкості належить до легкого тілесного ушкодження з короткочасним розладом здоров`я та інші ушкодження (синці, садна), які за ступенем тяжкості належать до легких тілесних ушкоджень. Також нападник вкрав у потерпілого паспорт. 

Підозрюваного визнали винним та засудили до 3 років і 6 місяців тюрми. 

Більше новин Тернополя читайте за посиланням: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com