Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині суд відпустив на волю водія, який на смерть збив чоловіка

9p sud d 850Новини Тернопільщини: Бучацький районний суд Тернопільської області відпустив на волю водія, який на смерть збив чоловіка. 

Про це йдеться у вироку, повідомляють Тернопільські події. 

Підозрюваний розповів, що 3 травня 2021 року, приблизно о 02 год. 40 хв., він, керуючи автомобілем «CITROEN BERLINGO», та рухаючись по вулиці Молодіжній в с.Стінка, смертельно травмував пішохода. Потерпілий йшов по проїзній частині дороги. Побачив він пішохода в останню мить перед наїздом. Після наїзду зупинив автомобіль, вийшов з автомобіля і викликав на місце пригоди швидку медичну допомогу та поліцію.

Допитана в судовому засіданні потерпіла суду показала, що 03 травня 2021 року в результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася в с.Стінка по вулиці Молодіжній, загинув її чоловік. За яких обставин сталася пригода їй невідомо. Обвинувачений, який є її далеким родичем, повністю відшкодував їй збитки. Просить суд не карати суворо обвинуваченого.

Суд визнав водія винним у вчиненні ДТП та засудив до 5 років позбавлення волі. Проте суд звільнив його від покарання із іспитовим терміном 3 роки. 

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями:

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com