Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині чоловік під час комендантської години пропонував поліції 20 тис. грн хабаря

ДТП поліція07Новини Тернопільщини: У Теребовлі нетверезий водій, якого зупинили під час комендантської години пропонував поліції 20 тис. грн хабаря. 

Про це повідомили в обласній поліції. 

Під час дії комендантської години інспектори групи реагування патрульної поліції виявили нетверезого водія. Він почав пропонувати 20 000 гривень хабаря за непритягнення його до адмінвідповідальності. Поліцейські попередили чоловіка, що за такі дії передбачена кримінальна відповідальність, але порушник продовжував наполягати. Протиправні дії чоловіка зафіксувала нагрудна камера поліцейських.

З початку року тернопільські поліцейські склали 2354 адмінпротоколів за їзду у стані сп’яніння (ст. 130 КУпАП). За такі дії передбачено 17 000 гривень штрафу з позбавленням права керування на 1 рік. Проте водіям-порушникам, які пропозицією або наданням неправомірної вигоди намагаються уникнути адмінвідповідальності, загрожує ще й кримінальна.

Цьогоріч слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про 120 кримінальних правопорушень відповідно до статті 369 Кримінального кодексу України.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями:

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com