Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині пенсіонерка забризкала сусідку сльозогінним газом

9p sud d 850Новини Тернопільщини: На Тернопільщині на 510 грн оштрафували жінку, яка забризкала свою сусідку сльозогінним газом. 

Про це йдеться у вироку Заліщицького райсуду, пишуть Тернопільські події

В судовому засіданні обвинуваченавину в скоєні інкримінованого їй кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.125 КК України частково визнала та пояснила, що з потерпілою у неї неприязні сусідські відносини, остання постійно шкодить їй, обливаючи її вікна з верхнього поверху. В день 24 вересня 2023 року близько 13 години 00 хвилин перебуваючи в своїй квартирі, вона почула як сусідка йшла по сходах до виходу з будинку. Відкривши двері своєї квартири вона здійснила один сприск сльозогінної рідини в спину потерпілої . Таким чином, мала намір налякати потерпілу, щоб остання в подальшому не чинила їй шкоди, а саме не обливала вікна її квартири. Шкодує за вчинене та щиро розкаюється.

Потерпіла в судовому засідання пояснила, що вона перебуває з обвинуваченою в недружніх сусідських відносинах. Нападниця постійно пред`являє їй претензії, що ніби то вона обливає їй вікна, однак вона такого не чинить. 24 вересня 2023 року близько 13 години 00 хвилин вона йшла по сходовій клітці до виходу в багатоквартирному будинку у якому проживає. Підходячи до дверей квартири де проживає обвинувачена, остання вийшла з квартири та виприснула їй в обличчя рідину сльозогінної та дратівливої дії з газового балончику «Перець-4». Внаслідок чого у неї розпочалось подразнення, печіння очей. В подальшому вона вибігла на вулицю та тримала вхідні двері, оскільки обвинувачена наздоганяла її та продовжувала розприскувати дратівливу рідину. 

Суд оштрафував жінку на 510 грн. 

Більше новини Тернополя: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com