Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Тернополі нетверезий водій влаштував погоню з поліцією: відео

ДТП поліція07Новини Тернополя: Патрульні наздогнали, ймовірно, нетверезого водія, який намагався втекти. Днями, під час патрулювання на проспекті Злуки, інспектори помітили автомобіль Ford, водій якого порушив правила дорожнього руху.

Про це повідомили в патрульній поліції Тернопільщини. 

Патрульні спробували зупинити автівку, та водій, не виконавши вимоги про зупинку транспортного засобу, продовжив рух. Інспектори розпочали переслідування та зупинили автомобіль правопорушника на вулиці Генерала Мирона Тарнавського. Після зупинки транспортного засобу чоловік різко вибіг з автівки та спробував втекти. Поліцейські швидко наздогнали чоловіка та повернули на місце події. Під час спілкування з водієм інспектори виявили в нього явні ознаки алкогольного сп'яніння, але пройти огляд на стан сп'яніння чоловік категорично відмовився. Окрім того, охоронці порядку встановили, що чоловік позбавлений права керувати транспортним засобом за рішенням суду.

Патрульні склали на кермувальника протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння), за ст. 122-2 (Невиконання вимог про зупинку транспортного засобу) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена такого права) КУпАП.

Читайте більше новин Тернополя: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com