Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Тернополі жінка забула у банкоматі картку і втратила 7 тис. грн

шахрай00091Новини Тернополя: Що втратила свою картку, коли знімала в банкоматі готівку, тернополянка помітила не одразу. Коли ж одне за одним стали надходити повідомлення про розрахунок її грошима в торгових закладах, – кинулася блокувати електронний гаманець. Та зловмисник за короткий час встиг вісімнадцять разів скористатися можливістю заплатити чужим за своє.

Про це повідомили в обласній поліції.

Після звернення до поліцейських із заявою про втрату банківської картки та крадіжку з неї грошей за справу взялися співробітники карного розшуку. Зловмисника вдалося встановити. Ним виявився житель обласного центру, 1987 року народження.

Лиходій зізнався, що забрав чужу банківську картку, адже бачив, як тернополянка забула її в банкоматі. Вагався недовго. Щойно в одному магазині вдалося розрахуватися нею за товар, він вирішив купити все, що йому потрібно, та ще й автівку заправити пальним. Загалом використав майже 7 000 гривень.

Відомості за даним фактом внесно до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу. Зловмисникові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com