Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині дідусь викрав дитину, бо хлопчик налякав його онучку

9p sud d 850Новини Тернопільщини: На Тернопільщині дідусь викрав хлопчика, який налякав його онучку. 

Про це йдеться у вироку Кременецького райсуду, пишуть Тернопільські події

Перебуваючи зі своїм товаришем - малолітнім на провулку Молодіжному, використали поліетиленову «бомбочку-хлопушку», звук якої налякав малолітню дівчинку, яка перебувала неподалік. Надалі, про описаний факт дізнався дідусь малолітньої, в якого на грунті раптово виниклих неприязних стосунків, з метою покарання кривдника його малолітньої внучки, винник злочинний умисел спрямований на незаконне позбавлення волі малолітнього.

6 вересня 2020 року приблизно о 16 годині 00 хвилин, перебуваючи на провулку Молодіжному, усвідомлюючи свою злочинну діяльність, використовуючи автомобіль марки «ИЖ2715-014», синього кольору, 1988 року випуску, р.н. почав наздоганяти малолітнього , який в той час керував велосипедом марки «CYCLONE», під`їхав на вулицю Заводську с. Великі Млинівці, і під час руху перегородив рух малолітньому ОСОБА_8 , якого в подальшому зіштовхнув з велосипеда та, застосовуючи фізичну силу з метою подолання опору, незаконно, всупереч волі малолітнього ОСОБА_8 , тримаючи його обома руками за плече та тулуб, незважаючи на законну вимогу малолітнього потерпілого ОСОБА_8 припинити такі дії, силою закинув останнього в салон вказаного автомобіля, а саме: на переднє пасажирське сидіння через водійське сидіння та в подальшому закрив двері транспортного засобу, сів за кермо вказаного автомобіля та розпочав рух у напрямку вул. Молодіжної, позбавивши таким чином малолітнього потерпілого можливості вільно залишити автомобіль та перевіз останнього до його домоволодіння, де він проживає.

Суд визнав чоловіка винним та засудив до 2 років обмеження волі. Також він повинен сплатити потерпілому 50 тисяч гривень.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com