Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині чоловіки шантажували дівчину її інтимними фото та вимагали гроші

sudНовини Тернопільщини: На Тернопільщині двоє чоловіків шантажували дівчину опублікувати в Інтернеті її інтимні фото та вимагали за це гроші. 

Про це йдеться у вироку Бучацького районного суду, пишуть Тернопільські події. 

За даними суду, чоловіки від 2021 до 2022 року шантажували жінку опублікувати в Інтернеті її інтимні фото. Через це вона була змушена скидати на їхній рахунок кілька разів на місяць 600-2500 грн. 

Підозрюваний провину визнав, він пояснив суду це так: "Після спілкування протягом одного місяця, він попросив у неї дві фотографії інтимного характеру, які вона йому скинула. Коли він приїхав в Україну, то посварився з останньою. Якось так вийшло, що він просив у неї гроші за нерозповсюдження її фотографій інтимного характеру в соціальній мережі, проте, наміру такого вчиняти не мав. Все робив з єдиним умислом, щоб отримати кошти. Вони спілкувалися по телефону, писав їй смс-повідомлення, зазначав різні суми грошей на свої потреби. Вона скидала гроші куди він вказував у месенджері через соціальну мережу «Фейсбук». Вимагати гроші у ОСОБА_11 була його ініціатива, а інший підозрюваний,у свою чергу, тільки звів його з потерпілою. З останнім він не спілкувався раніше, тільки періодично бачилися та віталися, так як обоє живуть у м.Заліщики". 

Потерпіла розповіла, що вона познайомилась з чоловіком у соцмережах. Вона перекинула йому фото з оголеними частинами тіла, які він обіцяв відразу видалити, після того, як перегляне. Переконував, що просто хоче її побачити, а коли приїде з-за кордону, з нею зустрінеться. Загалом у жінки виманили понад 16 тисяч гривень, які вже їй повернули. 

Суд визнав чоловіків винними та засудив до 7 років позбавлення волі, оскільки вони вже мали судимість. 

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com