Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

Тернополяни можуть повідомити, чиє ім'я вони хочуть бачити на "Алеї зірок"

aleya-zirok-25_07_2022.jpgНовини Тернополя: Щорічно, з нагоди Дня міста у Тернополі вшановують громадських діячів, митців та осіб, які своєю працею та досягненнями прославляють наше місто.

Про це повідомили в міській раді. 

Так, цьогоріч, з метою вшанування та увіковічення на «Алеї Зірок» імен видатних співаків, музикантів, художників, представників інших видів мистецтв, символічна «Алея зірок», що на вулиці вул. Петра Конашевича-Сагайдачного, поповниться новими іменами.

Пропозиції щодо кандидатів подаються у довільній формі в управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради керівниками вищих навчальних закладів міста, громадськими організаціями та галузевими спілками, установами, підприємствами та організаціями, громадянами. Термін подачі – до 31 липня 2022 року на електронні адреси: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Більше новин Тернополя читайте за посиланням: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com