Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

Вимагали повернути борг: у Тернополі двоє чоловіків кинули вибухівку в квартиру

police2Новини Тернополя: Ще у жовтні 2021 року невідомий встановив на підвіконні квартири розташованої на першому поверсі багатоповерхівки саморобний вибуховий пристрій. Він спрацював і розбив вікно. На момент вибуху у кімнаті перебувала матір з п’ятирічною дитиною. Уламки скла травмували жінку.

Про це повідомили в обласній поліції. 

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники Тернопільського районного управління поліції встановили осіб, причетних до злочину. Ними виявилися двоє  жителів обласного центру.  За попередньою змовою, вони неодноразово, залякували місцеву родину, примушуючи повернути борг.

Згодом виготовили саморобну вибухівку з петард та металевих анкерів, яку один зі зловмисників розмістив на вікні та привів в дію.

Досудовим розслідуванням під процесуальним керівництвом Тернопільської окружної прокуратури зібрано достатньо доказів задля обвинувачення підозрюваних у скоєнні злочину передбаченого частиною 2 статті 28 (Вчинення кримінального правопорушення групою осіб за попередньою змовою)та частиною 3 статті 355 (Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов'язань) Кримінального кодексу України.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями:

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com