Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

Арестович закликав не знімати наслідки бомбардувань та поширення військової техніки

f5fe86297c7b4742b5bf1ba14f1ea311.pngНовини Тернопільщини: Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович закликав не знімати на фото чи відео бомбардування українських міст, оскільки це допомагає ворогу. 

Про це він повідомив у Facebook. 

"Спочатку є розвідка. Корегувальники вогню окупантів є, як у Києві, так і у Львові чи Івано-Франківську. Потім йде удар, далі - корегування. Найважливішим етапом є визначення наслідків обстрілів. Бо у залежності від цього підбирається тип боєприпасів, спорядження, тип зброї, з якої нестимуться наступні обстріли. І от якраз оцінка результатів удару є важливим елементом, і ви тут допомагаєте ворогу. За те, що ви знімаєте і публікуєте - ви вже заслуговуєте на нагороду від РФ", - пояснив радник голови Офісу президента. 

Арестович наголосив, що не можна знімати результати ударів до того, як рятувальники ще не розібрали завалів. Він закликав краще взагалі не знімати відео. А якщо так хочеться поділитись матеріалами, то можна це зробити за добу після бомбардувань. Також Арестович закликав не фотографуватись із військовими.

"Колеги, припиніть фотографувати, ви допомагаєте вбивати своїх", - наголосив Арестович. 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com