Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Тернополі два ресторани та нічні клуби порушують правила карантину

covvvvvvid.jpgНовини Тернополя: У Тернополі два ресторани та два нічних клуби порушують правила карантину, які діють в громаді. 

Про це повідомили в Тернопільській міській раді. 

У Тернополі під час рейдів правоохоронцями обстежено близько 50 об’єктів.

За результатами перевірки, два заклади громадського харчування, один розважальний заклад та два нічних клуби працювали після 22:00 год., що є порушенням запроваджених на території Тернопільської громади карантинних норм. На суб’єктів господарювання будуть оформлені адміністративні протоколи, після чого вони розглядатимуться в судовому порядку.

Під час відпрацювання у ТРЦ та закладах громадського харчування, рейдовими групами перевірено також близько 280 осіб на наявність сертифікатів про вакцинацію та складено 31 адміністративний протокол за ст. 44-3 ч.2 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей). За вказані порушення законодавством передбачено накладення штрафних санкцій у сумі від 170 грн. до 255 грн.

Через зростання кількості хворих на COVID-19, правоохоронці й надалі будуть проводити перевірки щодо роботи суб’єктів господарювання на предмет дотримання протиепідемічних заходів.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com