Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

Лікар-епідеміолог з Тернополя спрогнозував ситуацію із коронавірусом на Різдво

covid2Новини Тернопільщини: У Тернопільській області до Різдва та Нового року зменшиться кількість хворих на коронавірус, проте після свят можливий новий сплеск захворюваності. 

Про це сказав  заступник генерального директора з досліджень біологічних факторів, лікар епідеміолог ДУ "Тернопільський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України " Володимир Паничев, повідомляють Тернопільські події. 

"Епідситуація на Тернопільщині залишається неблагополучною. Колективний імунітет в області низький. Протягом останніх двох тижнів знижується кількість хворих та смертей. Стало менше хорих серед дітей, вчителів та медиків. Ми прогнозуємо, що протягом 7-8 тижнів ситуація із захворюваністю знижуватиметься. Це триватиме до Нового року та два тижні після різдвяних свят. Наш прогноз базується на аналізі осінньо- зимого сезону та порівнюємо його із минулим роком", - сказав  заступник генерального директора з досліджень біологічних факторів, лікар епідеміолог ДУ "Тернопільський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України " Володимир Паничев.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями:

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com