Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

Школярки з Тернополя перемогли в обласних змаганнях з волейболу

1324030c633bd91eВихованки Тернопільської обласної дитячо-юнацької спортивної школи перемогли на обласних фінальних змаганнях з волейболу серед дівчат 2004 року народження та молодших.

Про це повідомив голова Тернопільської територіальної організації "Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство "Колос" Георгій Гунтік.

За його словами, переможців тренував Олександер Герега. Друге місце посіла команда Монастириської ДЮСШ, програвши тернополянкам з рахунком 1:2. Третє місце – у волейболісток Тернопільської дитячо-юнацької спортивно школи, яких тренує Наталя Юрчук. Вони виграли у спортсменок із Чортківської ДЮСШ з рахунком 2:1.

Георгій Гунтік каже, змагання проходили під гаслом "Хто ти, майбутній олімпієць?". Команда переможець візьме участь у Всеукраїнських змаганнях, які відбудуться у червні у Скадовську Херсонської області.

Змагання організували представники обласного управління фізичної культури та спорту, Федерації волейболу Тернопільської області, обласного осередку Національного олімпійського комітету та Тернопільської територіальної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Колос", - розповідає Георгій Гунтік.

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com