Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

Тернопільський підприємець відправив військовим на фронт зіпсовані тушонки

67b67a99eb0cb6cc2bc7205f2ea74e8b_M.jpgНовини Тернополя: У Мережі спалахнув скандал, бо підприємець з Тернополя відправив на фронт зіпсовані тушонки. 

Про це розповіли українські воїни. 

"На вигляд баночка нівроку. Це навіть паштетом не назвати, запах квашеної капусти, банки нам привезли вчора. Відкрили - їсти неможливо, бо це мусор, вона кисла, вона має тошнотворний запах. Виробник цієї тушонки - ФОП Ратушняк В.В", - написали обурені військові. 

@userxi9fm9foiq

♬ оригинальный звук - Андрей Выприцкий

Підприємець уже прокоментував скандал, визнавши свою помилку. 

"Будь-яке масове виробництво може мати невелику частину браку. Невелику, тому що я отримав багато позитивних відгуків та слів вдячності за якість, безпечність та потрібність нашої продукції, особливо там, де немає змоги приготувати їжу в кухонних умовах.Я не знімаю з себе відповідальності, навіть незважаючи на те, що нам невідомо, в яких умовах підприємство-замовник везло продукцію та зберігало її. Я не відмовляюся від зустрічі з будь-якою людиною, яка має претензії до якості виробленої мною продукції, та до обговорення деталей, а при виясненні всіх обставин - і до заміни продукції", - написав Віктор Ратушняк. 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com