Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

Шана нашим Захисникам: Надал зустрівся з Героєм сьогодення, який віддав своє здоров’я за нашу Свободу та Незалежність

Рихлевич.jpgЗа словами міського голови, Тарас Рихлевич – це приклад справжнього героїзму та патріотизму. Наш Герой став на захист України ще з юного віку.

«Щиро дякую Тарасу Рихлевичу за приємну зустріч. Це честь для мене потиснути руку Герою сьогодення. Захисник ще з юного віку став на захист країни у 2021 році. На жаль, під час обстрілу позиції Тарас Рихлевич отримав вогнепальне осколкове поранення та отримав статус особи інвалідності ІІ групи. Від нашої громади дякую Герою за непохитність і сміливість у виконанні важливого обов'язку. Дякуємо Вам за службу! Щиро бажаємо Вам здоров’я та нехай Вас та Вашу сім’ю оберігає ангел охоронець! Слава Збройним силам України!», - заявив під час зустрічі Сергій Надал.

Нагадаємо

Минулого тижня міський голова зустрівся з Героєм Ігорем Воробцем, який стояв на сторожі нашої незалежності з 2014 року.

«Я мав за честь відвідати Героя Воробця Ігоря Олеговича. Захисник з 2014 року боронив нашу землю, брав участь в АТО. Він був одним із тих, хто зробив свій вибір стояти на захисті держави та української нації. Під час повномасштабного вторгнення мужньо захищав Україну від російських загарбників. На превеликий жаль, Ігор Олегович отримав ІІ групу інвалідності, пов’язаного із захистом Батьківщини. Від усієї громади дякуємо вам, що стояли за Україну, за народ, за свободу та незалежність. Бажаємо Вам в першу чергу здоров’я! Нехай Вас та всю Вашу родину оберігає Господь Бог, дарує вам щастя та благословіння. Слава нашим Героям!», - заявив Сергій Надал.

З початку року з міського бюджету на потреби захисників, у тому числі по Програмі забезпечення обороноздатності військових формувань, та для підтримки членів та сімей Героїв передбачено понад 184 млн грн, з них по Програмі обороноздатності - понад 150 млн грн.

І це ще не все. У Тернополі кошти для допомоги армії йдуть ще й програми «Турбота», «Доступне житло» та «Здоров’я громади». Десятки мільйонів гривень направлені безпосередньо на рахунки військових частин. Також 80 % товарів, техніки, обладнання, які міська рада Тернополя купує через тендери, йдуть на потреби ЗСУ.

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com