Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

Сергій Надал: «В щоденному режимі Тернопіль нарощує передачу дронів для наших захисників на фронт»

М8889.jpgіська рада Тернополя майже в щоденному режимі почала передавати для тернополян, які захищають Україну дрони. 12 штук квадрокоптерів, генератор та автозапчастини на суму понад 3,4 млн грн. це передали 16 листопада. Надал наказав закупити рекордну кількість 1500 ударних квадрокоптерів FPV типу на 24 млн грн.  Загалом тернопільскі волонтери провели ретельний аналіз закупівель Тернопільскою міською радою. Як виявилося, майже 80% сум оголошених закупівель Тернопільською міською радою у системі Prozorro – для військових

Пряма мова мера

Міський голова Тернополя пояснив, що це лише перша партія дронів. На початку наступного тижня в інший підрозділ відправлять нову партію дронів.

«Нарощуємо передачу дронів для наших захисників на фронт. Від нашої громади дякуємо Героям за відважність, мужність та захист України. Дякую платникам податків, завдяки яким наша громада має можливість допомагати ЗСУ. Сьогодні відправляю ці дрони. Завтра поїде нова партія в інший підрозділ. На початок наступного тижня плануємо передати чергову партію для воїнів іншого підрозділу. Слава воїнам України!», - заявив Сергій Надал.

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com