Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Тернополі відбудеться сесія міської ради: за що голосуватимуть депутати

10045 1Новини Тернополя: У Тернополі 3 вересня відбудеться сесія міської ради. 

Про це повідомили у Тернопільській міській раді. 

Тернопільські події публікують перелік питань, які розглянуть місцеві депутати: 

  •  Про підтримку звернення Всеукраїнського товариства «Лемківщина»
  • Про внесення змін до рішення міської ради від 18.12.2020 року № 8/2/17 «Про бюджет Тернопільської міської територіальної громади на 2021 рік»
  • Про внесення змін в Програму "Безпечна громада" на 2021-2022 роки"
  • Про затвердження містобудівної документації «Детальний план території, обмеженої вул. М. Грушевського, парк ім.Т. Шевченка, вул.Білецька, вул.С.Наливайка, вул.А.Чехова, вул.С.Крушельницької, вул.Б.Хмельницького, вул.Руська, вул.Кардинала Сліпого, вул.Листопадова (мікрорайони «Історичний центр», «Новий Світ» житлового району «Центральний»)»
  • Про розроблення детального плану території, обмеженої вул.Збаразька, проспект Злуки, вул.Галицька (мікрорайон «Текстильна» житлового району «Канада») в м. Тернополі
  • Про розроблення детального плану території, обмеженої вул.Академіка С.Дністрянського, вул.Глибока, вул.Татарська, проспект Степана Бандери (мікрорайон «Глибока» житлового району «Східний») в м.Тернополі
  • Про розроблення детального плану території, обмеженої вул. Білецька, вул. Межова, територія гаражного кооперативу «Темп», вул. Новий Світ, вул. С.Наливайка (мікрорайон «Новий Світ» житлового району «Центральний») в м. Тернополі
  • Про передачу у власність житлового будинку за адресою вул.Бойківська,19а Про приватизацію об'єкта комунальної власності
  • Про приватизацію об'єкта комунальної власності
  • Про приватизацію об'єкта комунальної власності
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою с. Кобзарівка (в межах населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр.Дубчаку А.Б.
  • Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою с. Іванківці Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Киреї О.М
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою с. Вертелка (в межах населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Грицик Л.М.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою с. Іванківці (в межах населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Бутрину А.С.
  • Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул. Шевченка, 21 с. Іванківці (в межах населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр.Киреї О.М.
  • Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою с. Іванківці Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Киреї М.І.
  • Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою с. Кобзарівка Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Жонці Т.М.
  • Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за адресою с. Іванківці Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Каліновській Я.О.
  • Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул. Шевченка, 42 с. Іванківці (в межах населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр.Каліновській Я.О.
  • Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою с. Курівці (в межах населеного пункту) Тернопільського (Зборівського) району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр.Алексевич Л.В.
  • Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул. Загороди, 15 с. Курівці (в межах населеного пункту) Тернопільського (Зборівського) району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр.Алексевич Л.В.
  • Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за адресою с. Малашівці Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Биці Н.В.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою с. Малашівці (в межах населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Вовк І.Р.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою с. Малашівці (в межах населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Биці О.О.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою с. Іванківці (в межах населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр.Мельничук Л.Я.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою с. Курівці Тернопільського (Зборівського) району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Лисій Л.В.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою с. Малашівці (в межах населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Більській Т.І.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою с. Глядки Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр.Горішному В.В.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою с. Малашівці (в межах населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Мукомелі Т.Я.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою с. Малашівці (в межах населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Мукомелі О.Й.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою с. Глядки Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Собчаку М.М
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою с. Кобзарівка Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Кузьмі М.В.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою с. Іванківці Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Мандзій С.Й.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою с. Іванківці Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Сотнику Я.С.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою с. Іванківці (в межах населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Дзюбановській М.Є.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою с. Іванківці Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Лучанку Б.В.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за адресою с. Чернихів Тернопільського (Зборівського) району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Кривокульській З.М.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за адресою с.Іванківці (в межах населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Гвоздик О.І.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою с. Малашівці Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Петришин О.В.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою с. Глядки Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Ювченку В. С.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул. Шевченка, 52 с.Іванківці (в межах населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Дзюбановській М.Є.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Шевченка, 67 с. Іванківці (в межах населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Мамусу В.Т.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул. Шевченка, 8 с.Іванківці (в межах населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Крамару Я.Б.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул. Горанська, 15Б с. Чернихів (в межах населеного пункту) Тернопільського (Зборівського) району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Кривокульській З.М.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул. Шевченка, 60 с.Іванківці (в межах населеного пункту) Тернопільського району Тернопільської області, яке належить до Тернопільської міської територіальної громади, гр. Гвоздик О.І.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Лучаківського, 4 ОСББ «Лучаківського 4»
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. М. Кривоноса, 5 ОСББ «Серпневі Мальви»
  • Про надання земельних ділянок для обслуговування багатоквартирних житлових будинків за адресою вул.Репина,34,36,38 ОСББ «Рєпіна 34», ОК «Молодіжний Тернопіль»
  • Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудованими автостоянками за адресою вул. Б.Лепкого,16 ОСББ «Люкс»
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Бенцаля,5 ОСББ «Колос 2012»
  • Про надання земельної ділянки для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення, гаражами і стоянками автотранспорту за адресою провулок Генерала М.Тарнавського,4 ОСББ «ОЛІМП ТЕРНОПІЛЬ 1»
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул. Яреми, 16 ОСББ «ЯРЕМИ 16»
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою пров. Микулинецький, 2 ОСББ «ВАШАР»
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Бродівська, 11 ОСББ «Бродівська, 11»
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Валова,9 ОСББ «Музейна-Валова-9»
  • Про продаж земельної ділянки, наданої для обслуговування складської будівлі за адресою вул. Текстильна,28д гр.Наумову І.О
  • Про продаж земельної ділянки, наданої для обслуговування виробничих приміщень за адресою вул.Бродівська, 44 ПП приватного малого підприємства «ЛОТОС»
  • Про продаж земельної ділянки для обслуговування будівлі ресторанно-готельного комплексу за адресою ул.Б.Хмельницького,14а ТОВ «Партнер-Оверсіз»
  • Про продаж права оренди та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Текстильна Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Микулинецька,115 гр.Скуратко О.М.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Микулинецька,115/200 гр.Костюченку С.І.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Микулинецька,115 гр.Гураль М.В.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Микулинецька,115/176 гр.Шевчуку О.А.
  • Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою вул. Калинова гр.Саловському Я.З.
  • Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, наданої для обслуговування нежитлового приміщення будівлі під літ. «А» за адресою бульвар Т.Шевченка, 1 приміщення 19 гр.Білінській Т.М.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Новий Світ,17 управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Князя Острозького,32 управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської міської ради
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Галицька гр.Іванечко Н. Р.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Овочева гр.Демборинському Р. В.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Калинова гр.Мінаєву С.О.
  • Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул. Текстильна, 1 ТОВ «Тернопільський завод залізобетонних конструкцій»
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Микулинецька гр.Лотецькому Р. Є.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні цільового призначення за адресою вул.С.Стадникової,40 гр.Плішці Н.М.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Хліборобна,11 гр.Зозулі Г.Я., Готман Е.М.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Микулинецька гр.Стойку І.М. П
  • ро затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул.Збаразька,25а гр.Мандзію Н.В. П
  • ро надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. Микулинецька,46 ТОВ «КОРПОРАЦІЯ ВАТРА»
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул.С.Стадникової,68 гр.Войтовичу А.С.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. С.Будного гр.Берегуляку О. Ф.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул.Нова,26 гр.Шпилюр Г.С., Сибірі Д.М., Шпилюрі П.С.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Микулинецька гр.Білявському С.В.
  • Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. Лесі Українки гр. Жаловській Г.М.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Проектна гр.Хамуляк Н. Т.
  • Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою провулок Цегельний (гр.Чура А.В. та інші)
  • Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. Микулинецька,46 ТОВ «ТЕРПЛАСТ ГРУП»
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Є.Гріга,3 ФО-П Макуху А.М.
  • Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул. Подільська, 5 ФО-П Володченкову В.Ю.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Глибочанська,54 (стара назва вул.Глубочанська) гр.Балюку В.В.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення за адресою проспект Степана Бандери,24 гр.Яремі Т.Я.А.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. А. Манастирського, 8 гр.Стефановичу М. М.
  • Про надання дозволу на поділ земельної ділянки, наданої в користування ОК «Гаражний кооператив «Вулиця Бригадна» за адресою вул. Бригадна Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки за адресою вул.Полковника Д.Нечая,19 гр.Козловському І.М. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Над Ставом РО «Парафія Воздвиження Чесного Хреста» м.Тернопіль Тернопільсько- Бучацької Єпархії Української Православної церкви
  • Про поновлення договору оренди землі за адресою вул. Київська ПП «Буртник»
  • Про поновлення договору оренди землі за адресою вул.Золотогірська ПМП «Каменяр»
  • Про поновлення договору оренди землі за адресою вул. Лесі Українки ФО-П Євчуку В.Д
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Зарічна,36 гр.Май Г.П.
  • Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул.Тернопільська,27 гр.Опацькій В.В.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Тернопільська,35 гр.Цимбалістій М.О.
  • Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул. Протасевича,3 ТОВ «ТЕКІЛА ГОЛД»
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.С.Голубовича,8а/3 гр.Коваль Г.М.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Д.Лук’яновича,8 ТОВ «ТЕРЕН ІНВЕСТ»
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення за адресою вул.Оболоня,23 гр.Барану М.В.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення за адресою вул. Чалдаєва гр.Лисак В.Б.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Галицька, 38 «3», 38а ТОВ «ФАКТОРИНГ ГАЗОТРЕЙД ТЕРНОПІЛЬ»
  • Про надання земельної ділянки за адресою вул. Микулинецька гр. Демборинському Р.З.
  • Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Дівоча, 14 гр.Ольховській Т.П. П
  • ро надання дозволу на укладення договору земельного сервітуту за адресою вул.Текстильна гр.Козару О.Б.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Зарічна гр.Лисій Л.С.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Яблунева гр.Костецькому Ю.В.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Об’їзна,1й Войнарському Й.Б.
  • Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. Текстильна ТОВ «ПРОСТІР-БУД»
  • Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. Бережанська гр.Семененко С.О.
  • Про надання дозволу на укладення договору земельного сервітуту за адресою вул.Текстильна гр.Крупці Б.В.
  • Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. Микулинецька гр. Гринчуку М.В.
  • Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул. Промислова, 26, ТОВ «САММ+», гр.Вненьку М.М.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Об’їзна, 20 гр.Суму В.В.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Мирна,27 гр.Орденас А.Я.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Центральна,с.Чернихів, Тернопільського району Тернопільської області Управлінню сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Чехова гр.Чирці Д.Д.
  • Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок по зміні цільового призначення за адресою вул.Урожайна,2 гр.Волковій О. С.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Дружби, 2 гр.Крамару В. З.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Чарнецького гр.Ярці О.О.
  • Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул.Мирна,55 гр.Салюк С.М.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Калинова гр.Возній Т.А.
  • Про внесення змін в рішення міської ради
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Підгородня гр. Доскач О. А.
  • Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки за адресою вул.Піскова,7Г гр. Білінському Р. В.
  • Про поновлення договору оренди землі за адресою вул.Волинська,31 гр.Притулі О.О., Кіналь Л.О.
  • Про надання земельної ділянки за адресою вул. Є.Гріга,1 ТОВ «ВАО «Кооптранс»
  • Про надання земельної ділянки для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудовано- прибудованими приміщеннями громадського призначення, гаражами і стоянками автотранспорту за адресою провулок Генерала М.Тарнавського,2 СК «Комфорт Сервіс»
  • Про надання земельної ділянки за адресою вул. Бордуляка,7 гр.Липці О.З.
  • Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул. С.Стадникової гр.Боцюку З.І.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення за адресою просп.Злуки гр.Бураку Р.М.
  • Про надання земельної ділянки за адресою вул. 15 Квітня, 1и гр.Свинарчину О.Й., Івасишину І.І., Николюку С.І., Фащевській Г.В., Бородиці В.Б., Калюжину О.Б., Калюжині С.В.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Д.Лук’яновича,8 Кручку В.В.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Д.Лук’яновича,8 Кручку В.В.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Д.Лук’яновича,8 ТОВ «Управляюча компанія «Скайвест»
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Д. Лук’яновича, 8 ТОВ «ВЕСТСТАР ГРУП»
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. Д. Лук’яновича, 8, приміщення 1а ТОВ «ВЕСТСТАР ГРУП»
  • Про надання дозволу на укладення договору земельного сервітуту за адресою вул.15 Квітня – проспект Злуки ТОВ фірма «Рута-Фарм»
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення за адресою вул.Гетьмана І.Виговського,30 гр.Пастух Н.М.
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Р.Шухевича,8 гр.Руснак Г.В.
  • Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою вул. Лозовецька,13 ТОВ «ТЕХБУДТРАНС 2020»
  • Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Фабрична гр.Сінгалевичу В.О.
  • Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування індивідуального гаража за адресою вул.Богата,9 гр.Бриксі О.Л.
  • Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, наданої для обслуговування нежитлової будівлі магазину непродовольчих товарів за адресою Київська,9В гр.Шимуді Б.А.
  • Про відмову в наданні дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, наданої для обслуговування нежитлової будівлі магазину непродовольчих товарів за адресою вул.Київська,9В гр.Шимуді Б.А.
  • Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул. С. Стадникової гр. Плішці Н. М.

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com