Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині донька подала на батька до суду, який через війну не платив їй аліменти

9p sud d 850Новини Тернопільщини: У Тернопільській області засудили чоловіка, який через війну не сплачував аліментів своїй доньці. 

Про це йдеться у постанові Підгаєцького райсуду. 

"Чоловік із 22 квітня 2022 року по 20 травня 2022 року ухилявся від виконання передбачених законодавством обов`язків, щодо належного забезпечення та виховання своєї дочки, а саме у вищевказаний час не забезпечував її матеріально, не цікавився її життям, здоров`ям і навчанням, чим вчинив правопорушення, передбачене ч.2 ст.184 КУпАП", - йдеться у повідомленні. 

В письмових поясненнях дівчина вказала, що її біологічний батько у період з 22 квітня 2022 року по 20 червня 2022 року ухилявся від виконання передбачених законодавством обов`язків, щодо її належного виховання та матеріального забезпечення, а саме у зазначений час не цікавився нею, її життям, здоров`ям та навчанням, не забезпечував матеріально.

Чоловіка визнали винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ч.2 ст.184 КУпАП та накласти на нього адміністративне стягнення відповідно до ч.2 ст.36 КУпАП у виді штрафу в розмірі 110 (сто десять) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто в сумі 1870 грн. Також він повинен сплатити 496 грн судового збору. 

Більше новин Тернополя читайте за посиланням: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com