Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині чоловік на очах у дітей побив сусідку через паркан

sudНовини Тернопільщини: У Тернопільській області оштрафували чоловіка, який побив сусідку через паркан. 

Про це йдеться у вироку Підволочиського районного суду Тернопільської області, пишуть Тернопільські події.

На суді підозрюваний провину заперечував та стверджував, що нібито жінка його провокувала. 

Потерпіла ж розповіла, щообвинувачений є її сусідом. Стосунки у них були нормальні, однак в подальшому почали виникали конфліктні ситуації, у зв`язку з чим на даний момент вони перебувають у неприязних стосунках. В кінці червня їй стало відомо, що сусід планує починати будівельні роботи та просила його дотримуватися межі господарств.

01 липня 2020 року чоловік самовільно розпочав зводити паркан, на прохання припинити вказане будівництво обвинувачений розпочав словесний конфлікт, висловлювати погрози в її сторону, а також щодо її матері та дітей. Далі сусід продовжував обзивати її нецензурними словами та, коли вона повернулася до нього спиною для того щоб піти, почула, що він за нею біжить, після цього він схопив її за руку, вона почала відхилятися, однак обвинувачений наніс їй удар кулаком правої руки в голову в результаті чого вона впала та вдарилась тім`яною частиною голови об камінь.

Разом із цим, за яке плече схопив її обвинувачений вона не пригадує, але синці були на обох плечах. Побачивши це, діти почали кричати та бігти їй на допомогу. Пізніше вийшла мати. В результаті заподіяних їй тілесних ушкоджень вона почувала себе погано. Перебуваючи в стресі, потерпіла зателефонувала до старости села та поїхала в поліцію, а в подальшому звернулася в лікарню, де їй встановили діагноз струс головного мозгу та вона провела десять днів на лікуванні, також лікувалася вдома. Лікування відбувалося за власні кошти. Крім того, внаслідок заподіяння їй тілесних ушкоджень, їй було завдано також і моральної шкоди, адже вона дорожить своєю репутацією та гідністю, а також отримала неприємні відчуття, за даною ситуацією спостерігали сторонні люди, внаслідок чого було завдано шкоди її репутації та людській гідності; ситуація, що виникла порушила її повсякденний ритм життя, кілька місяців вона вживала антидепресанти.

Діти отримали психологічну травму, у зв`язку із чим вона змушена була звертатися за допомогою психолога, старша донька дуже змінилася після отриманої психологічної травми.

Суд визнав чоловіка винним та оштрафував на 680 грн. Нападник повинен сплатити потерпілій 10 тисяч грн компенсації та понад 17 тис. грн за правову допомогу. 

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com