Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На будівництво кухні в Тернопільській облраді хочуть виділити мільйон гривень

630 360 1582107821 748У Тернополі на ремонт приміщень обласної ради з обласного бюджету планують виділити мільйони гривень. 

Про це йдеться у проєкті постанови, опублікованій на сайті Тернопільської обласної ради. 

«Капітальний ремонт окремих приміщень шостого поверху в адміністративному будинку Тернопільської обласної ради, розміщеного по вулиці М.Грушевського,8, у місті Тернопіль – 927 тис. гривень», – зазначено в документі.  

Як зазначає видання "Думай", поруч з кабінетом голови обласної ради Михайла Головка вже перемурували стіни та розпочали будувати кухню.

"Спочатку на такий невеликий переворот в стінах адмінбудинку тернопільські «свободівці» планували потратити близько 500 тисяч гривень. Однак, плани змінились і тепер кухня вартуватиме області майже мільйон – така сума вказана у проекті внесення змін до обласного бюджету, який вже оприлюднено на офіційному сайті обласної ради", - пише видання. 

"Ще таку ж суму хочуть витатити на придбання авто, ремонти коридорів, санвузлів та покрівлю приміщення обласної ради. Зокрема, на ремонт покрівлі адміністративного будинку Тернопільської обласної ради – 103 тис. гривень; на придбання автотранспорту – 30 тис. гривень; на ремонт приміщень коридорів в адміністративному будинку – 794 тис. гривень. Відповідний проект рішення депутати розглядатимуть на найближчому пленарному засіданні сесії обласної ради. Очікувано, що «ЗА» голосуватимуть члени коаліції "Слуг народу" та "Свободи", - йдеться у повідомленні. 

Тому, найвірогідніше, що кухню таки добудують, і зроблять це за кошти обласного бюджету.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями:

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com