Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

Безробіття на Тернопільщині: у Центрі зайнятості розповіли про ситуацію

робота у тернополіНовини Тернопільщини: Цьогоріч,за спрямуванням служби зайнятості, в області майже півтисячі безробітних проходили професійне навчання або підвищували свою кваліфікацію коштом Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Про це на брифінгу розповіла Наталія Брич - начальниця відділу активних програм зайнятості Тернопільського обласного центру зайнятості.

369 краян отримали ваучери на оплату навчання. За направленнями служби зайнятості 26 внутрішньо переміщених осіб проходили профнавчання; 2 - мали тимчасову роботу, 33 - брали участь у суспільно корисних роботах.

Роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців, уже отримали 1,6 млн грн компенсацій від фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Детальніше про це розповіла Валентина Нікуліна - заступниця начальника управління реалізації політики зайнятості. На сьогодні 237 переселенцям вдалося знайти прийнятні місця праці здебільшого у переробній промисловості, торгівлі, сфері охорони здоров'я, наданні соціальної допомоги.

Більше новин Тернополя читайте: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com