Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

Нечисті на руку ділки наживаються на оренді житла в Тернополі?

kvartyra.jpegНовини Тернополя: Останніми тижнями у засобах масової інформації з’являється все більше інформації про нечистих на руку ділків, які наживаються на оренді житла у воєнний період, здаючи квартири за значно завищеними цінами.

Трапляються навіть випадки, коли особа орендує житло, а потім ще й примудряється здавати його іншим людям в суборенду щодобово , особливо переселенцям, за космічні суми. На підтвердження цієї теми, на електронну скриньку видання написала власниця однокімнатної квартири на вулиці Коновальця в Тернополі пані Наталя. Восени минулого року жінка уклала письмовий договір оренди свого помешкання з киянином на ім’я Володимир Коновалов-Лісін . Вартість оренди за договором склала сім тисяч гривень.

Оскільки орендар декілька місяців під різними приводами не платив орендної плати , пару днів тому пані Наталя вирішила перевірити, як проживає її квартирант, але з подивом зустріла в квартирі зовсім інших людей. Як вдалося їй з’ясувати- це переселенці з Харківської області, які за 2000 гривень подобово орендують квартиру. Коли ж вона зателефонувала орендареві, той повідомив, що це його друзі і він квартиру надав для тимчасового проживання безкоштовно.

Зі слів пані Наталі, Володимир Коновалов-Лісін, як виявилось, практикує оренду житла у Тернополі, Києві, Львові, а потім здає його щодобово за космічні суми. До того ж він не платить власної орендної плати, мотивуючи це тим,що зараз воєнний стан і немає коштів, а якщо щось не подобається – «посилає» до суду, прикриваючись договором оренди житла. Конфлікт наразі триває.

P/S Для того, щоб застерегти тернополян від ризикованих зв’язків із сумнівними особами, пані Наталя надіслала в редакцію посилання на профіль Володимира Коновалова-Лісіна в соціальній мережі Фейсбук.

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com