Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У міській раді розповіли, чи достатньо у Тернополі продуктів харчування

kitoboev_2_opt.jpgНовини Тернополя: У Тернополі достатньо продуктів харчування. 

Про це повідомили у Тернопільській міській раді. 

«Проведено спільну нараду з представниками місцевих виробників продуктів харчування, оптових складів, а також з представниками роздрібної торгівлі. За результатами зустрічі зазначу, що Тернопіль забезпечено всіма необхідними продуктами. У продуктових мережах достатньо хліба, молочних продуктів, м’ясопродуктів, - відзначає Сергій Надал. – Нагадую, що  у зв’язку із запровадженим воєнним станом діє Постанова Кабінету Міністрів, згідно з якою встановлюється контроль за рівнем цін на продукти. Слідкувати за дотриманням виконання цієї постанови будуть спеціально створені групи, у які входитимуть представники Держпродспоживслужби».

За словами директора заводу ПрАТ "Тернопільський молокозавод" Віктора Солтиса, за день заводом переробляється 500 тонн молока, з якого виготовляється молочна продукція і доставляють у продуктові мережі магазинів по всій території України.

Щодо продуктів роздрібної торгівлі, то в.о. директора ТОВ «Продлюкс Плюс» Петро Ландяк розповідає, що у Тернополі повністю здійснюється контроль з організації постачання продуктів, зокрема, хліба, молока, круп, борошна, м'яса та яєць. Їх у магазинах є в достатній кількості.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com