Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

Зима у Тернополі: як комунальники прибирають сніг

264749770-628557851519832-6525741077752506231-n.jpgНовини Тернополя: До прибирання Тернополя залучено 24 одиниці снігоприбиральної техніки. 

Про це повідомили в Тернопільській міській раді. 

Першочергове зимове прибирання проводилося на  магістральних вулицях, проїжджих частинах, розташованих на ухилах та тих, якими проходять маршрути міського громадського транспорту, відповідно до затвердженого переліку.

Впродовж ночі спецтехніка здійснювала згрібання та підмітання снігу, оброблення дорожнього та тротуарного покриття технологічними матеріалами, що запобігають утворенню ожеледі та сприяють її ліквідації.

Механіховане очищення центральної частини Тернополя, мікрорайону Новий Світ, масивів «Східний» і «Сонячний», Промислового району, Старого Парку, Канади, Березовиці, Кутківців, Пронятину, Об’їзної дороги Тернополя та сіл міської територіальної громади здійснював спецтранспорт ТзОВ «Техно-Буд-Центр», а зимове утримання вулично-дорожньої мережі на мікрорайоні «Дружба» проводилося спецтехнікою ТМШРБ «Міськшляхрембуд».

Від ранку 9 грудня та впродовж усього дня у різних мікрорайонах Тернополя працюють також бригади робітників з ручного прибирання та малогабаритна техніка, які здійснюють розгортання та посипання протиожеледними матеріалами загальноміських тротуарів, зупинок громадського транспорту та пішохідних зон.

Більше новин Тернополя читайте за посиланнями:

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com