Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Тернополі затримали чоловіків з наркотиками

ДТП поліція07Новини Тернополя: У Тернополі затримали чоловіків з наркотиками. 

ПРо це повідомили в обласному гідрометцентрі.

Під час патрулювання території обслуговування співробітники відділення поліції №1 м. Тернопіль виявили підозрілого чоловіка. Під час поверхневого огляду у нього знайшли прозорий поліетиленовий пакет з кристалічною речовиною синього кольору ззовні схожою на наркотичну. Правопорушник – 36-річний житель одного із сіл Тернопільського району.

Ще одного чоловіка з забороненими речовинами поліцейські виявили у Тернополі. У нього вилучили 2 поліетиленові пакети на застібку, у яких знаходилася речовина рослинного походження зеленого кольору, схожа на канабіс.

Речові докази правоохоронці направили на експертизу в Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Поліцейські встановлюють звідки фігуранти взяли заборонені речовини.

Відомості за обома фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту). Санкція статті передбачає покарання від штрафу до 5 років обмеження волі.

Більше новин Тернополя: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com