Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині чоловік вигадав, як вкрасти 20 тис. грн у друзів

шахрайНовини Тернопільщини: Зловмисник з банківської картки односельчанки перекинув на власну карту майже 20 тисяч гривень.

Про це повідомили в обласній поліції. 

Як встановили поліцейські, привласнення чужих коштів зловмисник здійснював тричі. Потерпіла навіть не здогадувалася, що прохання сусіда скористатися її телефоном може обернутися для неї втратою великої суми грошей. А лиходій, приходячи погостювати до сина односельчанки, користався нагодою і кожен раз то дев’ять, то три, то вісім тисяч «лягало» на його карту, щойно в руках опинявся чужий мобільний.

Крадіжки грошей сталися ще на початку січня, проте потерпіла звернулася до поліцейських лише у березні. Жінка не підозрювала, куди могли подітися з її картки гроші, допоки поліцейські не допомогли їй перевірити трансакції, які були здійснені з банківського документа.

Особу зловмисника встановили оперативно. Йому оголошено підозру за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає покарання до восьми років позбавлення волі.

Більше новин Тернополя: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com