Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині члени ВЛК "відмазували" чоловіків від мобілізації

5514b626b1fd7f8453cba39a7e0ae88b.jpgНовини Тернопільщини: Слідчі Головного управління Національної поліції в Тернопільській області оголосили підозру двом лікарям у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366 (складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Про це повідомили в обласній поліції. 

В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що члени військово-лікарської комісії Тернопільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки створили злочинний «дует». Завідувач терапевтичного відділу внесла неправдиві відомості у картку обстеження військовозобов’язаного за відстрочку від призову. Лікар-терапевт допоміг оформити документи про тимчасову непридатність до військової служби, де у медичному висновку зазначався неправдивий діагноз.

Незаконні дії фігурантів викрили оперативники Тернопільського управління Департаменту внутрішньої безпеки спільно із працівниками Департаменту контррозвідки Служби безпеки України. Процесуальне керівництво здійснює Тернопільська спеціалізована прокуратура у сфері оборони у Західному регіоні.

Більше новин Тернополя: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com