Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

У Тернополі в чоловіка вкрали 10 тис. грн

шахрай09Новини Тернополя: До Тернопільського районного управління поліції надійшло повідомлення від жителя обласного центру про те, що шахрайським способом невідома особа заволоділа його коштами. З кредитної картки потерпілого зникло 10 000 гривень.

Про це повідомили в обласній поліції.

Як з’ясувалося, у чоловіка порушення із зором. Тернополянин йшов до банку, щоб закрити кредитну картку. Дорогою зустрів малознайомого чоловіка, який запропонував йому допомогти. Шахрай, користуючись безпорадним станом потерпілого, взяв мобільний телефон й перерахував гроші собі на електронний гаманець. Тернополянина зловмисник запевнив, що розв’язав його проблему. Згодом, коли заявник звернувся у банк для поповнення рахунку, виявилося, що на карточці відсутні кошти. Тоді чоловік зрозумів, що його ошукали.

Поліцейські встановили причетного до шахрайських дій. Це – тернополянин 1988 року народження. В минулому неодноразово судимий за різноманітні злочини.

Дізнавачі проводять досудове розслідування відповідно до частини 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Більше новин Тернополя: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com