Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині затримали водія, який давав хабар поліції

поліція009Новини Тернопільщини: На лінію 102 надійшло повідомлення від інспектора сектору реагування патрульної поліції про те, що водій автомобіля «Опель» надав неправомірну вигоду за непритягнення його до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомили в обласній поліції. 

На місці події слідчо-оперативна група задокументувала корупційне діяння жителя Озернянської громади. З’ясувалося, чоловіка зупинили за порушення правил дорожнього руху. У ході спілкування поліцейські помітили, що він нетверезий. Але зловмисник всіляко намагався уникнути відповідальності, тому запхав у кишеню куртки поліцейського сто доларів.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 369 Кримінального кодексу (пропозиція неправомірної вигоди службовій особі). Санкція статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі. Відповідальність за статтею 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) зловмисник теж нестиме.

Більше новин Тернопільщини: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com