Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині на 5 років в'язниці засудили переселенця

sudНовини Тернопільщини: У Тернопільській області до 5 років та 1 місяця позбавлення волі засудили переселенця, який пограбував чужий будинок. 

Про це йдеться у вироку Кременецького райсуду, пишуть Тернопільські події. 

За даними суду, чоловік заліз до чужого будинку та вкрав там патрони та мопед. 

На суді він розповів, що дійсно винен. Після дослідження всіх доказів вказав, що вину у вчиненні інкримінованих йому кримінальних правопорушеннях визнає повністю та пояснив, що він є внутрішньо переміщеною особою і з березня 2022 року проживає у місті Кременці Тернопільської області. 26 серпня 2022 року близько 12 години проник на територію домоволодіння. Скориставшись відсутністю власника, за допомогою ручки вікна відкрив вікно, проник всередину житлового будинку. В одній з кімнат побачив сейф, пошкодив його і викрав з нього десять чи п`ятнадцять патронів. Після цього проник в гараж. Там побачив мопед фіолетового кольору. Шляхом волочіння вивів транспортний засіб з приміщення та з території домоволодіння. За допомогою ключа запалювання, якого взяв попередньо у будинку, завів двигун вказаного транспортного засобу та поїхав до місця свого проживання. Мопед перефарбував та ним користувався один-два тижні, наїздив по полях до 100 км. Посвідчення водія не має. Притягувався до адміністративної відповідальності за керування без посвідчення водія. Мопед добровільно передав працівникам поліції. Завдану шкоду потерпілому не відшкодував бо не працює. Шкодує про те, що сталося. Більше не буде вчиняти кримінальних правопорушень. Просить не позбавляти його волі.

Суд визнав чоловіка винним та засудив на 5 років та 1 місяць позбавлення волі, оскільки у нього вже була невідбута судимість. 

Більше новини Тернополя: 

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com