Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині організували міжнародний канал збуту наркотиків

a006d84b6e43377a3da39c4497fbe151.jpegНовини Тернопільщини: На Тернопільщині правоохоронці ліквідували міжнародний канал постачання наркотиків до країн Європи. Щомісяця ділки виробляли в “лабораторіях” близько 40 кілограмів заборонених речовин.

Про це розповіли в Національній поліції України.

Як зазначається, в нарколабораторіях щомісяця виготовляли близько 40 кілограмів заборонених речовин на понад 20 мільйонів гривень. Після чого збували товар у різних регіонах України та у країнах Європи.

“Започаткували "бізнес" двоє уродженців Хмельницької області. Серед членів угруповання були розподілені ролі. Організатори відповідали за закупку сировини, двоє фігурантів з навичками у хімічній галузі виготовляли наркотики, решта займалась логістикою та збутом. Дві нарколабораторії працювали без вихідних. Час від часу вони міняли місце розташування. Аби не викликати підозр, організатори винаймали приміщення, віддалені від населених пунктів”, - розповіли в Нацполіції України.

Схема з виготовленням наркотиків та психотропів приносила організаторам понад 20 мільйонів гривень заробітків. Заборонені речовини, зокрема: PVP, амфетамін, мефедрон  можна було придбати через інтернет-магазини та в застосунку Telegram.

Більше новин Тернополя: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com