Тернопіль:

Курс НБУ

Курс НБУ

На Тернопільщині затримали чоловіка, який підірвав гранату у сільраді

1283f5206bbb78ae9946153ba8ec2865.jpgНовини Тернопільщини: У Тернопільській області затримали чоловіка, який підірвав гранату в сільраді. 

Про це повідомили в обласній поліції. 

При попередньому огляді території експерти встановили, що вхідні двері до адмінприміщення Білокриницької селищної ради пошкодив вибух гранати "Ф-1". Це підтвердили зібрані залишки уламків. Даний факт слідчі внесли в ЄРДР відповідно до частини 2 статті 194 (умисне знищення або пошкодження майна шляхом вибуху) та статті 263(незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ.

Проведеними розшуковими заходами оперативники карного розшуку спільно з працівниками кримінального аналізу та слідчими Кременеччини встановили особу підозрюваного. Це - житель села Білокриниця Кременецького району 1997 року народження.

Поліцейські встановили його місцеперебування й за силової підтримки бійців спецпідрозділу КОРД чоловіка затримали згідно зі статтею 208 КПК.

Чому саме він так вчинив, затриманий не повідомляє.

Чоловікові оголосили підозру відповідно до ч.2 статті 194 та частини 1 статті 263 Кримінального кодексу. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Триває слідство.

Більше новин Тернополя: 

Останні новини

© 2021 Тернопільські події Оперативні новини Тернополя
podiya.te.ua@gmail.com